Aplikace OVB již i na chytrých telefonech

Jen dva týdny poté, co společnost OVB Allfinanz představila své aplikace pro mobilní zařízení, dosáhla již jednoho tisíce stažení. Kromě iPadů budou moci Finanční test národa, zábavný test finančních pojmů doplněný o videa s odpověďmi respondentů z ulice, nově využívat také majitelé iPhonů, čímž dojde k rozšíření cílové skupiny v České republice o dalších zhruba 300 tisíc majitelů těchto chytrých telefonů. Aplikace je ke stažení zdarma.

„Zájmem o tuto moderní formu komunikace jsme byli překvapeni, a to nejen počtem stažení, ale také zpětnou vazbou. Máme mnoho dalších podnětů pro další činnost na tomto poli a věřím, že se chytrá mobilní zařízení stanou nedílnou součástí naší snahy v tomto případě podporovat finanční gramotnost v České republice,“ uvedl při této příležitosti předseda představenstva a generální ředitel OVB pro Českou republiku, Michal Knapp. Podle něj lze očekávat další zvýšení zájmu o produkty právě díky uvolnění aplikace také pro iPhony.
Že se této oblasti hodlá společnost OVB věnovat i nadále potvrzuje také Jaroslava Matoušková, ředitelka marketingu a PR společnosti OVB. „V plánu máme jak klientské aplikace, tak aplikace pro interní potřeby našich spolupracovníků,“ upřesňuje Matoušková.
24.08.2015 11:18:10